неділю, 28 грудня 2014 р.

Країни, які варто відвідати

Сайт Lonely Planet опублікував  рейтинг "Найкращі країни для подорожей 2015" Сингапур очолив список, на другому і третьому місці - Намібія і Литва.  
        1. Сингапур
Мальовниче місто-держава в Азії з неповторною кухнею і сумішшю різноманітних культур. У громадян Сингапуру загострене почуття національної ідентичності: їх країна має багату історію, а на шляху до незалежності довелося подолати не одну перешкоду.

             2. Намібія
Молода африканська країна відома розмаїттям живої природи і природної краси. Тут можна побачити тварин, яких ви бачили раніше лише на екрані телевізора.





           3. Литва
   Ця прибалтійська країна славиться своїм білим піском і великою кількістю лісів, які населяють різноманітні тварини.





          4. Нікарагуа
Своєю назвою країна зобов'язана  вождю племені індіанців. Тут ви знайдете дивовижні піщані пляжі і безліч цікавих музеїв. До того ж Нікарагуа - одна з найбезпечніших країн Південної Америки.






           5. Ірландія
Пориньте в ірландську культуру за допомогою відвідування прихованих від неуважного погляду  барів, де ви зможете насолодитися місцевою музикою і пивом. Будьте впевнені: в найкоротші терміни ви зможете наспівувати кілька ірландських народних пісень.


6. Республіка Конго
Тут знаходяться два заповідника з прадавніми  лісами. Зараз в цій африканській країні уряд докладає великих зусиль для залучення якомога більшої кількості іноземних туристів та зробити її привабливою для активного відпочинку.




7. Сербія
Країна колишнього комуністичного табору намагається поліпшити свою репутацію і залучити туристів. Любителі міського життя можуть відвідати Белград - культурну та економічну столицю, а шанувальники усамітнення просто зобов'язані відвідати місцеві мальовничі гори і долини.




8. Філіппіни
Країна складається із понад семи тисяч островів з діючими вулканами, прекрасною дикою природою і краєвидами на море. Можна відпочивати від цивілізації, подорожуючи з одного крихітного острова на інший, часом роблячи перепочинок і відвідуючи населені великі острови.




9. Сент-Люсія
Гори, вулкани і тропічні ліси - ця країна виразно вигідно відрізняється від інших у межах Карибського басейну. Вам не доведеться нудьгувати: любителі шопінгу будуть годинами бродити   місцевими базарами, а шанувальники активного відпочинку можуть зайнятися дайвінгом.


10.  Марокко
Марокко славиться давньою історією, мальовничими базарами в сучасній атмосфері міст. Тут  знаходяться легендарні атлаські гори і часом з'являються туареги - загадковий кочовий народ.

Немає коментарів:

Дописати коментар