понеділок, 29 грудня 2014 р.

Наймолодші мільйонери

Хороша ідея і вдала її реалізація можуть принести величезну кількість грошей. Це добре знають люди, які першими зробили щось в Інтернеті. Не дивлячись на постійне розширення Всесвітньої Мережі, незайнятих ніш ще дуже багато, тому заробити тут може практично кожен. Кожен, у кого є ідея заробітку. Давайте подивимося, наскільки успішними виявилися ідеї молодих людей, які стали мільйонерами. 
     
      Кетрін і Девід Кук
Вік на початку проекту: 15 і 17
Компанія: My Year Book
Дохід: $10 мільйонів 
Як все починалося: коли Кетрін було 15 років, а її братові - 17, вони придумали вивісити в онлайні безкоштовну версію шкільного щоденника, де кожен міг би отримувати і відправляти анонімну думку про якусь людину (однокласника, однокурсника).
Брат і сестра змогли випросити у свого старшого брата 250 тисяч доларів на становлення проекту. Сайт був запущений в квітні 2005 року і за перший рік отримав перший мільйон зареєстрованих відвідувачів.
Через п'ять років вартість сайту склала 10 мільйонів доларів.
 З таким початковим капіталом можна розкрутити що завгодно,  проте вони досягли успіху, будучи підлітками.



      Ешлі Кваллс

Вік на початку проекту: 14 років

Компанія: Whatever Life
Дохід: 4 мільйони
Як все починалося: у 2004 році, коли Ешлі було всього 14 років, вона випросила у мами 8 доларів, і запустила в роботу сайт, назву якого вказано вище. На цьому сайті вона детально розповідала про особливості HTML, які можуть стати в нагоді користувачам соціальної мережі Myspace . Крім того, Ешлі викладала в загальний доступ і інші легальні "хакі" для цієї соціальної мережі.
Незабаром вона кинула школу і вже через два місяці почала заробляти 70 тисяч доларів США в місяць. Зараз доходи Ешлі досягають п'ятизначних сум, а вартість сайту оцінена у 4 мільйони.

Джульєтта Бріндек

Вік на початку проекту: 10 років (!)
Компанія: Miss O and Friends
Дохід: $15 мільйонів 
Як все починалося: Бріндек зі своїми друзями вирішили створили сайт для маленьких дівчаток, який був би цікавий всім відвідувачкам. За короткий термін цей сайт почали відвідувати мільйони дівчаток у віці від 8 до 12 років, і сайт почав заробляти величезні гроші на рекламі.
Після цього Джульєтта випустила першу книгу, яка розійшлася тиражем 120 тисяч копій. Зараз її бізнес оцінюється у 15 мільйонів доларів США.

Поль Бурке


Вік на початку проекту: 18
Компанія: нема
Дохід: $300000/місяць 
Як все починалося: Поль Бурке задумався про прибутковий бізнес пізніше за інших - у 18 років. Він спробував партнерський маркетинг в Мережі, і в перший ж місяць заробив 600 доларів.
Після цього Поль став працювати ще більше, і менш ніж через рік він почав отримувати 300 тисяч в місяць. Він все ще працює в партнерському маркетингу, окрім того, створив власний блог,  де ділиться порадами зі свого роду діяльності.
Для довідки: партнерський маркетинг (аффіліативний маркетинг) - це один з інструментів інтернет-маркетингу. Такий вид діяльності можна визначити як партнерський бізнес, де партнер отримує гроші за кожного відвідувача або покупця, приведеного ним в бізнес. 

Бен Кауфман

Вік на початку проекту: 18
Компанія: MophieKluster та Quirky
Доходи: $5-10 мільйонів в рік 
Як все починалося: Бен Кауфман заснував спочатку Mophie, сайт з аксесуарами для iPod. На сайті продавалися акумулятори, корпуси, кабелі і інші речі для iPod.
Пізніше він запустив в роботу Kluster, що є "платформою для сумісного ухвалення рішень".  І нарешті, в 22 роки Кауфман відкрив Quirky - сайт, який розповідає про те, як можна створити ту чи іншу річ.



Немає коментарів:

Дописати коментар